info@bestoffer.hu
0630/336-83-23

lépjen velünk kapcsolatokBA


Írjon nekünk üzenetet

0 év
SZAKMAI TAPASZTALAT
0 +
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0 %
MEGBÍZHATÓSÁG

Több éves együttműködésünk során minden esetben jó tapasztalataink voltak: gyorsaság, precizitás, hatékony kapcsolattartás és együttműködés, nagyfokú szakmai tudás, rugalmasság jellemző a közbeszerzési eljárások bonyolítása és a kapcsolódó jogi szolgáltatások terén egyaránt.

Karóczkai Adrienn

Projekt vezető – Nyíregyháza Polgármesteri Hivatala

A pontosság, a szakszerűség és a megbízhatóság fogalma jellemzi legjobban a Best Offer Közbeszerzési Kft tevékenységét. Hosszú ideje ismerve  a társaságot vezető közbeszerzési szakjogász és munkatársa tevékenységét, csak ajánlani tudom szolgáltatásukat mindenki számára.

Dr. Szép Béla

Jegyző – Tuzsér Nagyközség Önkormányzata

Apagy Község Önkormányzata több éve működik együtt a BEST OFFER Közbeszerzési KFT. csapatával.  A munkatársait megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, segítőkészség, precíz, gyors és hatékony munkavégzés jellemzi, amely egyszerűvé teszi a közös munkát. Bátran ajánlom a Kft-t minden ajánlatkérőnek és ajánlattevőnek.

Kiss István

Polgármester – Apagy Község Önkormányzata

A Best Offer Közbeszerzési Kft-t a “Hotel Fürdőház minőségi fejlesztése”, valamint a “Svájci Lak panzió szálláshely fejlesztése” tárgyú projekt keretében közbeszerzési tanácsadói feladatok ellátásával, valamint a kivitelező kiválasztására vonatkozó közbeszerzési eljárás lefolytatásával bíztuk meg. Mindkét eljárást magasfokú szakmaiság, határidőre történő precíz dokumentálás jellemezte, az előzetes konzultációtól a nyertes ajánlat alapján történő szerződéskötésig, mindvégig a partnerség, korrektség, megbízhatóság szellemében.

Dr. Podlovics Roland

Vezérigazgató – Sóstó-Gyógyfürdők Szolgáltató és Fejlesztő Zrt

best Offer Közbeszerzési Kft Ⓒ 2021 - minden Jog Fenntartva